Op bezoek in het ziekenhuis

We willen er alles aan doen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Dit heeft gevolgen voor de bezoektijden. Per dag is maximaal één bezoeker per patiënt en op sommige afdelingen is helaas geen bezoek toegestaan.

Maatregelen in het ziekenhuis
Ziekenhuis Amstelland treft alle noodzakelijke maatregelen om de (poliklinische) zorg veilig te kunnen bieden. Maatregelen die nodig zijn om u en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. Daarom verloopt uw bezoek aan het ziekenhuis op dit moment anders dan u gewend bent.

• Voor bezoekers en patiënten vanaf 13 jaar is het verplicht om in Ziekenhuis Amstelland een niet-medisch mondkapje te dragen.
  • Patiënten en bezoekers worden bij binnenkomst gescreend op coronaverschijnselen.
  • Om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren zijn looproutes aangegeven in ons ziekenhuis.
  • Patiënten met coronavirus en patiënten die getest worden op het virus, mogen geen bezoek ontvangen.

Toegang ziekenhuis
De hoofdingang van ons ziekenhuis is sinds 6 mei weer open. Patiënten en bezoekers maken gebruik van deze ingang of de ingang bij de Spoedeisende Hulp (SEH). Bij aankomst worden patiënten en bezoekers enkele vragen over hun gezondheid gesteld. Het kan zijn dat u hierdoor iets langer moet wachten voordat u het ziekenhuis in kunt.

Parkeren
Patiënten en bezoekers kunnen parkeren op de parkeerterreinen P1 en P2. De route wordt duidelijk aangegeven met borden. De ingang van de parkeerterreinen is aan de Laan van de Helende Meesters, nabij de hoofdingang. Op het bord kunt u de beschikbaarheid van parkeerplaatsen op P1 en P2 zien (VOL/VRIJ).