Een dag in het ziekenhuis

Kaboom2.JPG"Om een afgesproken tijd moet je naar het ziekenhuis komen. Dan ga je samen met papa en/of mama naar de Kinderafdeling. Aan het einde van de dag mag je weer naar huis."

Hoe de dag in het ziekenhuis eruit ziet, ligt aan de onderzoeken die de arts gaat doen. Sommige kinderen mogen gewoon eten, anderen niet. Op sommige momenten mag je lekker gaan spelen, op andere momenten moet je naar een onderzoek. Vraag aan de kinderarts of aan de verpleegkundigen hoe jouw dag eruit ziet!

Kamer
Het kan zijn dat je een eigen kamer krijgt. Maar het kan ook zijn dat de kinderarts jou en je ouders in de speelkamer ontmoet.

Krijg jij een eigen kamer? Kijk dan op de pagina op wat voor kamer kom ik? om te zien hoe die eruit zien.