Wie zie je op de Kinderdagverpleging?

"Op de Kinderdagverpleging zijn een aantal verpleegkundigen die deze dag voor jou zorgen. Vóór de dag van de operatie zie je de spelleidsters, op de voorlichtingsbijeenkomst."

Kinderverpleegkundigen...De kinderverpleegkundigen
De verpleegkundige is diegene die de dag in het ziekenhuis voor jou zorgt, samen met je vader of moeder. Als je 's morgens in het ziekenhuis komt, is zij degene die je naar je kamer brengt. Je mag de verpleegkundigen al je vragen stellen. En papa of mama natuurlijk ook.

DSCF2529.JPG

De pedagogisch medewerksters (spelleidsters)

Lida en Tessa zijn de pedagogisch medewerksters. Met een makkelijk woord worden  ze spelleidsters genoemd. Op de voorlichtingsbijeenkomst vertellen ze hoe de  operatie zal gaan. Als je wat wilt vragen kan dat dan natuurlijk. Kijk bij vóór de  operatie om te zien wat de voorlichtingsbijeenkomst is.

CliniClowns, de kracht van een lach

De clowns van Stichting CliniClowns, het goede doel voor kinderen, komen elke week op donderdagochtend langs op de kinderafdeling! De clowns komen jou opvrolijken zodat je even kunt vergeten dat je ziek bent. Zij brengen gezelligheid op de afdeling en komen, als je dat leuk vindt, bij je bed langs. Stichting CliniClowns Nederland, het goede doel voor kinderen,stelt u graag voor aan Toet. Toet is de zachte knuffelmuis van CliniClowns en verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en donkergrijs. Koop CliniClowns knuffel Toet voor €5,- bij u in de buurt of via de webshop. Met de aankoop van de knuffel maakt u het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen de kracht van een lach kan laten ervaren!
clown-pantalon