Voor kinderen

Flub-groot

 "Hoi, ik ben Flub!

Namens mijn vriendjes en alle medewerkers van Ziekenhuis Amstelland heet ik je van harte welkom op de website. Hier vind je informatie over alles waarmee je te maken krijgt in het ziekenhuis. Of je nu alleen maar een bezoek aan de arts moet brengen, of dat je in het ziekenhuis moet blijven slapen."

"Waarvoor moet jij naar het ziekenhuis en hoe lang? Hier vertellen mijn vriendjes over je bezoek: een bezoek aan de kinderarts, een dag voor een operatie, een dag voor onderzoek, plotseling naar het ziekenhuis of blijven slapen. Daarna vind je leuke ziekenhuiskleurplaten en maar liefst twee quizen om te kijken hoeveel jij over het ziekenhuis en je lichaam weet! Als je nog verder op internet wilt zoeken naar informatie, kijk dan op de pagina nuttige links voor kids. En vind je het ziekenhuis zo interessant dat je er een spreekbeurt of werkstuk over wilt houden, dan ben je hier aan het goede adres! Er is ook informatie voor je ouders."

"Zie je mijn vriend Onkiedonkie? Hij is ook naar het ziekenhuis geweest. Kijk maar, hij heeft verband om zijn slurf en poot!"