Waar vind ik een patiënt?

Bij binnenkomst in de centrale hal vindt u de receptie.

Bewegwijzering/plattegrond
Alle verpleegafdelingen in het ziekenhuis hebben een eigen nummer/letter en bevinden zich op een route, aangeduid met een kleur. Deze nummers/letters en routes staan op bordjes die door het hele ziekenhuis aan het plafond en de muren hangen. Door de bordjes te volgen komt u op de afdeling waar u wilt zijn. U kunt aan de receptionist(e) vragen welke letter/nummer u moet volgen om bij de afdeling te komen waar u naartoe wilt. U kunt ook vooraf de plattegrond bestuderen.

Informatieverstrekking aan bezoekers
Ziekenhuis Amstelland gaat zorgvuldig om met de privacy en veiligheid van de patiënten die hier worden behandeld. Om die reden zijn onze medewerkers bij de receptie niet bevoegd ‘zomaar’ informatie te verstrekken over patiënten aan bezoekers. Indien u niet weet op welke afdeling en kamer de patiënt ligt die u zou willen bezoeken, zullen we u vragen naar het woonadres en de geboortedatum van die persoon. Als u die informatie kunt geven zal de receptionist u doorverwijzen naar de afdeling en kamer waar de patiënt ligt. We handelen hiermee in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).