Open Dag 2017

alleen-18-maart

Ziekenhuis Amstelland is op zaterdag 18 maart van 10.00 tot 16.00 uur open voor iedereen die een kijkje wil nemen achter de schermen van het ziekenhuis. Wij hebben alles wat er die dag te zien en te doen is op een rijtje gezet. Als je op onderstaande linkjes klikt, vind je de verdere informatie.

Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken.

Parkeren... Of op de fiets
Je kunt deze dag gratis parkeren op de parkeerterreinen rondom het ziekenhuis. De parkeerwachten zullen je hierin begeleiden. Natuurlijk is het met mooi weer ook mogelijk om met de fiets te komen. Graag zelfs, om parkeeroverlast te voorkomen! Aan de voorzijde van het ziekenhuis is een fietsenstalling. 

Ontvangst
Via de hoofdingang en de ingang op P2 kom je het ziekenhuis binnen. Bij de vrijwilligers in de hal krijg je een plastic tasje, een plattegrond en een programmaboekje. Bij het infocentrum (ook in de hal) kun je naar keuze een leuke (injectie)pennen ophalen, op is op! Daarna kun je op eigen gelegenheid het ziekenhuis verkennen. Volg vooral de route op de plattegrond om niets te missen!!

Eten en drinken
Voor iets te eten of te drinken kun je terecht bij het restaurant in de hal of op de diverse afdelingen die wat verfrissends schenken. Zorg dat u genoeg drinkt want het wordt vaak warm binnen op zo'n drukke dag. Kijk ook bij onze dietistes voor een gezond drankje.

Foto's
LET OP! Tijdens de open dag worden foto’s en filmopnamen gemaakt. Deze kunnen voor publicatie gebruikt worden. Geef je het aan als je NIET op de foto wil?! Daar hebben wij alle begrip voor.

Wij wensen iedereen een hele gezellige dag toe!